24 Comments

  1. Jirka11.11.2017

    Pokud chcete na výkupu auta čekat hodinu a další hodinu a půl na propočet splátek, tak doporučuji autobazar AAA auto v Plzni. Dostat se zpět ke svému techničáku taky není úplně nejsnadnější. Zájem začne až se zvednete a chcete jít, pak nastoupí manager který vše popožene, to už ale bylo za hranicí mé trpělivost. A jak si pročítám hodnocení a recenze tohoto bazaru, asi nejsem s touto špatnou zkušeností v AAA Auto sám. Nedoporučuji, neseriozní jednání a neochota, zajímalo by mě jak by to vypadalo při případné reklamaci, když už při prodeji se chovají tímto způsobem.

    Odpovědět
    1. Jirka3.5.2019

      Hodně předražená auta a prodejce pěkný vykuk. Projížďka sotva pár minut. Nakonec jsem koupil u konkurence.

      Odpovědět
    2. D. Hoť17.9.2019

      S AAA Auto v Plzni opravdu dobrou zkušenost nemáme. Přítelkyně u nich koupila Škodu Octavii 2012, na první pohled hezké auto, jenomže bourané a to docela dost a to jí zatajili. Reklamaci jí zamítli, mají dobře udělané smlouvy a protokoly, člověk bez právníků nemá šanci. Už bych AAA Auto nevěřil.

      Odpovědět
  2. Hodek22.1.2018

    Poprvé a naposledy jsem byl v tomto autobazaru. Ulhaný prodejce se vás snaží natlačit do auta o kterém zhola nic neví. Směšné argumenty a lži jen aby prodal a samozřejmě hned. Když nepochodí, tak nastoupí rádoby manager s inteligencí jen o maličko vyšší než jeho kolega. Velmi hezké je porovnat to co vám o autě řeknou na jejich infolince s tím co vám potom tvrdí manager a prodejce a nakonec s tím co je pravda. Nákup v tomto autobazaru doporučuji jen velmi otrlým jedincům odolným lžím a nátlaku ze strany AAA Auto. Vůz jsem u nich samozřejmě nekoupil a nikdy nekoupím.

    Odpovědět
  3. Martin Drnec10.3.2018

    Autobazar AAA Auto v Plzni nikomu nedoporučuji ! Píšu to zde vykřičníkem a doufám že lidé co si to přečtou mě poslechnou… K zákazníkům se umí chovat mile při prodeji a také oblbnout ale jakmile budete chtít po nich nějakou pomoc nebo jinou nabídku než je prodej (tím myslím například výměnu), tak se k vám chovají jako ke zvířatům … Nemají k vám žádnou úctu a 90% toho, co jim řeknete pouští druhým uchem pryč. Stal se mi případ že jsem si koupil auto za 100 000 Kč a po nějaké době ježdění, cca 3 měsíce jsem si dal auto do servisu, protože mě čekala STK. V servisu mi bylo zjištěno že nemám vůbec filtr pevných částic a pístní kroužky jsou odrovnány, tím pádem mám i nadměrnou ztrátu oleje. Ve smlouvě mám psáno že pokud najdeme skrytou závadu tak můžeme odstoupit od smlouvy, to jsem udělal a bylo mi řečeno že s tím nic neudělají a že mám smůlu. Tento přístup se mi nelíbí a navíc jsem se bavil s právničkou a od té mi bylo řečeno že auto bez filtr pevných částic bazar nesmí prodávat, protože je to trestné a toto auto nemá co dělat na pozemní komunikaci a už vůbec by takto „kvalifikovaný“ bazar toto auto neměli prodávat a jestli ano tak to měli dát nějak informovat před tím než jsem toto auto koupil. Poté co jsem tam byl mi bylo řečeno že auto bylo prodáváno na náhradní díly … Nevím proč ale přijde mi jako nesmysl prodávat auto na náhradní díly v sekci kde jsou auta na normální provoz. Ke všemu nebylo NIKDE na autě napsané a ani mi to nebylo řečeno že toto auto je na náhradní díly a že mu chybí filtr pevných částic. Takže doopravdy doufám že se ponaučíte stejně jako já a dáte si pozor na tento bazar a já už se určitě nikdy nevrátím. Nejen že auto prodávají nelegálně ale ke všemu se mnou komunikovali jako s hlupákem a ještě prodávají auto na náhradní díly v bazaru kde by snad měli být všechna auta pojízdná a jestli ne tak ho oddělit od ostatních aut a navíc nevím proč AAA Auto tento vůz prodávali na náhradní díly když většina dílů byla porouchaná.

    Odpovědět
    1. Nikola12.7.2019

      Souhlasím s Vámi ….

      Odpovědět
  4. Jířa14.4.2018

    Mají velký výběr vozů až mě to překvapilo. Především milý a ochptný personál to dělá taky hodně. Papírování proběhlo rychle byl jsem spokojený.

    Odpovědět
  5. Dušan L.4.10.2018

    Zašli jsme k nim s manželkou a koupili u od nich trochu víc zajetou Fábii, na tachometru měla v době prodeje přes 150 tis, (benzin), ale já ani manželka si nemůžeme stěžovat na nějaké špatné zkušenosti, co tady občas čtu.

    Odpovědět
  6. Zdeněk K.4.10.2018

    Když jsem sháněl auto zavolal jsem na pobočku jakou mám představu domluvili jsme se na termínu kdy se dostavím a že auto bude připravenoou . Přijel jsem a vše bylo jak jsme se doomluvili projel jsem auto a po sléze jsme podepisovali papíry a já sním odjel už je tomu rok a auto jede jako hodinky jde o Škoda SuperB a jsem s ním nadmíru spokojený

    Odpovědět
  7. Gargamel20.11.2018

    Byl jsem překvapenej nad výběrem aut. Samozřejmě jsem nedůvěřivej člověk takže si vše nejdřív důkladně prohlídnu což mi bylo umožněno takže za mě + . Nakonec jsem si pořídil dvojkovou ovci v naftě která je v super stavu jak technickým tak co se kilometrů týče a zatím žádná velká investice. Ale je fakt že papírování trvalo na můj vkus až moc dlouho ale jinak pohoda

    Odpovědět
  8. Jindra11.12.2018

    Informace které dostanete po telefonu pak prodejce i manager na bazaru klidně zapře. Slíbená sleva se nekoná, auto je v zcela jiném stavu než deklarují po telefonu a tlak na vás je vyvíjen jen z důvodu aby jsme bez rozmyslu přišli a pod tlakem koupili, ideálně na úvěr jednou tak drahý jako je půjčka v bance.

    Autobazaru AAA Auto v Plzni doporučuji se vyhnout a nepředpokládám že by to bylo u nich jinak na ostatních jejich bazarech.

    Odpovědět
  9. Duba1.1.2019

    Tři hodiny čekat na výkupu v AAA v Plzni je fakt jen pro zoufalce. U konkurence jsem dostal o deset tisíc víc a vyřízeno do hodiny. Na výkup aut skutečně nedoporučuji.

    Odpovědět
  10. Macura7.3.2019

    Byl jsem v Plzni v AAA auto s kamarádem kouknout na Škodu Superb který mu po telefonu vychválil do nebe. Auto na první pohled vypadalo slušně, ale měrka laku ukázala lakování přední i zadní části vozu. Pohádku o super stavu a o tom jak je vůz nebouraný jsme už prodejce nenechali dopovídat a odešli jsme. Nákup auta v AAA Autu budu po této zkušenosti všem svým známým rozmlouvat, neseriózní přístup a lži od samého začátku.

    Odpovědět
  11. Jarda17.3.2019

    Pokud si tady vyberete auto, dobře si prostudujte předávací protokol, jinak se dopředu vzdáte možnosti reklamace případné závady na autě. AAA Auto rádi uvádí vše jako nutná oprava, únik kapaliny, netěsnost, atd atd. Po podpisu takového protokolu v podstatě potvrzuje že že jste o všech vadách věděli.

    Odpovědět
  12. Libor19.3.2019

    Pokud umíte číst a rozumíte autům, riziko na koupi špatného auta se rapidně snižují. Se 3 auty jsem neměl žádný problém, ale nebyly to auta starší 7 let a více.

    Odpovědět
  13. RIKO23.4.2019

    NAPROSTO NEDOPORUČUJU!!!!! PRODEJCI LŽOU JAK TISKNE, TECHNIČÁK DO RUKY NEDOSTANETE A ANI KOPII MI NECHTĚLI UKÁZAT. NAUTO NAVÍC NA KILOMETRY KTERÉ UDÁVALI ABSOLUTNĚ NEVYPADALO, BUĎ TO BYL TAKHLE ZHUNTOVANÝ ŠROT, NEBO MĚLO NAJETO DOST VÍCE.

    Odpovědět
  14. Mirek14.5.2019

    S nákupem zkušenosti nemám, jen s výkupem. Auto se pohybovalo mírně nad hranicí prodejní ceny, takže spokojenost v tom ohledu, že člověk nemá starosti a vše je vyřízeno relativně rychle.

    Odpovědět
  15. Matouš19.5.2019

    Před týdnem jsme tam byli a říkali jsme si, že to jenom obhlídneme co mají. Nakonec jsme od nich odjeli s novější Fábií v kombi. S cenou šli mírně dolů a na autě jsme nenašli nic, co by nasvědčovalo havárii.

    Odpovědět
  16. Manny10.7.2019

    S Golfem byl drobný problém, kvůli úniku vody z chladiče, ale áčka to opravili. Po dvou týdnech ježdění se už jiný problém neobjevil. Myslim si, že to byl dobrej nákup i vzhledem k opravám, které již byly na autě provedeny od předešlého majitele.

    Odpovědět
  17. Peťan4.10.2019

    Ta samá zkušenost s AAA Auto v Plzni. Nedoporučuji nikomu, snaži se vas stahnout ze vsech peněz. Šílené poplatky

    Odpovědět
  18. Erik K.3.11.2019

    Upřímně opravdu nechápu tak nízké hodnocení. Kupoval jsem tu mondeo v pěkném stavu za super peníze. Byl jsem naprosto spokojený!

    Odpovědět
  19. Dalibor Neterda7.1.2020

    Výkup postarší astry proběhl bez větších problémů a nakonec jsem byl s výslednou částkou spokojen. Za mě 5 z 5 hvězd.

    Odpovědět
  20. Marcel Souček11.3.2020

    Cenově dostupná auta a celkem velký výběr i ze zahraničních značek. Já tu koupil i30 a naprostá spokojenost jak s jednáním zaměstnanců, tak s cenou.

    Odpovědět
  21. ZH2.6.2020

    Za nás nedoporučuji. První koupě vozu v pořádku, jen nás hnali do pro ně výhodné půjčky, ale my si auto platili v hotovosti. Pokud jsme se zeptali na auto na jiné pobočce, tak smůla….převoz dá hodně práce, něco stojí a třeba by se nám nelíbilo. Při druhé koupi už nastaly problémy……. nikdo se nesnaží je řešit k Vaší spokojenosti ani ve vedení AAA na které jsme se slušně obrátili. Manažer v Plzni arogantní co si myslí, že si může dovolit i ironické připomínky. Auto za víc jak 280 tis. jsme chtěli v zákonné lhůtě 10 dnů vyměnit za stejné, ale s vyšší výbavou a doplatit 55 tisíc. Nebylo nám vyhověno, protože jsme přetáhli najeté kilometry díky cestě Plzeň-Praha-Plzeň ( cesta do nemocnice) na které jsme poznali, že výbava auta nám nevyhovuje, ale potřebujeme auto stejné, ale s lepší výbavou. Souhlasili jsme i s poplatkem 10-15 tisíc za ujeté kilometry na víc, který nám oznámil manažer. Zakoupené dražší auto mělo být vybráno na jejich pobočce i když tam námi požadované auto nebylo…. Pak už nastal kolotoč, že od nás auto vykoupí zpět o cenu 50 tisíc nižší…po nesouhlasu výkup o 35 tisíc nižší, protože by nám převáželi auto z Prahy. Opět jen výmluvy kolik je to stojí převoz a kdo to zaplatí apod. Pro auto si klidně můžeme dojet sami….a konečná věta, že námi vybraná auta se dobře prodávají proto nemají důvod vyhovět nás totálně rozsekala :-). Za nás již Áčka nikdy a věřte tomu, že jejich reklamy i samochvála nebo i to, že vám auto přivezou až před dům nebo na jinou pobočku je jen marketing. Dnes je to 12 den od koupě vozu a nemáme ani výměnu ani technické průkazy, které měli přijít hned i když se připomínáme.

    Odpovědět

Napsat komentář

Scroll to top