12 Comments

  1. Římský6.10.2017

    Prodával jsem u nich v srpnu Octavii, čekání sice víc než dvě hodiny ale prodali jsem, asi za trošku méně než kdybych to řešil sám přes inzerát, ale aspoň jsem měl peníze hned. Super bylo že mě odvezli zpátky domů do Havířova.

    Odpovědět
  2. Birka29.10.2017

    V Ostravě jeden z nejlepších bazarů, hezká velká plocha a fakt velký výběr. Sice je to velká firma, ale prodejci jsou v pohodě, dokážou poradit které auto jo a které by chtělo nějaké investice. Četl jsem spousty recenzí na autobazary, ale AutoESA vyházeli asi nejlíp. Kupoval jsem 6.8. Ford Focus 2012 za 190 000 korun, auto moc hezké, dovoz, ale reálné km, servisní knížka. Auto jsem si před prodejem nechal prohlídnout od kamaráda automechanika u něj v dílně, neměli s tím problém, prodejce tam sjel se mnou. Slušný autobazar

    Odpovědět
  3. Jiří Pretsch29.10.2017

    Kupoval jsem zde vůz za cca 50tis, přístup byl skvělý, na vůz jsem se mohl podívat také zespod, mohl jsem se s ním projet, takže jsem věděl, co beru. Trochu delší byla doba čekání vyřízení papírů, ale byl jsem na to upozorněn dopředu a nekupoval jsem rohlíky, ze? Přístup 100% lepší než v autohity!

    Odpovědět
  4. Sandra Šostoková7.11.2017

    Super bazar na rychlý výkup auta. Vše vyřízeno za dopoledne. Prodávala jsem starší Seat Leon, nabídnutá cena pro mě byla akceptovatelná. Byla jsem i u jejich konkurence v Ostravě, ale tam vše trvalo hodně dlouho, takže jsem nakonec odjela. V malých autobazarech tady zase skoro nikde nevyplácí peníze hotově, ale nabízí komisi a to jsem nechtěla, nechávat auto v malém bazaru, které ani často nemají moc dobré recenze.

    Odpovědět
  5. Zezula22.1.2018

    Potřeboval jsem prodat svoje auto protože jsme kupovali byt a potřeboval jsem hotovost. Na inzerát mi volali z AutoEsa z Ostravy že by o auto měli zájem. Bydlím v Karviné, tak se mi moc nechtělo k nim jezdit aby pak na místě nesmlouvali a nenabídli mi polovinu, ale proběhlo to v pohodě. Auto vykoupili za cenu kterou jsem chtěl.

    Odpovědět
  6. Radim Kaňák6.2.2018

    Přišel jsem tady přímo z AAA auto a musím skoro jen chválit, jak přístup k zákazníkovi tak jednání úplně jiné než v aaa. Nakonec jsem koupil vůz zde, zatím žádný problém! Bral jsem ho za hotové, takže jsem nic nepřeplatil, akorát mi vůz dovezli z Prahy kde mi slíbil prodejce slevu 8 tisíc, ale v Ostravě nakonec slevili jen 2 tisíce

    Odpovědět
  7. Stanislav Miškář27.3.2018

    Se Škodou Octavii koupenou na konci loňského roku jsme spokojení, sleva 4500 korun téměř pokryla rozvody a výměnu náplní. Splátky mám na dva roky, akontace 50 % takže se schválením nebyl problém. Na protiúčet jsem u nich nechal jedničkovou Octavii, už jí na stránkách nemají, prodala se docela rychle.

    Odpovědět
  8. Standa P3.4.2018

    Převést auto z Auto Esa v Praze do Ostravy jim trvalo skoro týden málem už jsme koupil jinde, ale nakonec převezli a koupil jsem ho. Vyplatí se smlouvat o ceně, dostal jsem 8 tisíc.

    Odpovědět
  9. Roxy25.6.2018

    Při cestě do Ostravy jsem se s přítelem u nich zastavila jen podívat. A nakonec jsem odjela vysněným BMW 1. Akontace stačila 19 tisíc, splátka 2700 korun. Auto úžasné, splnila jsem si velký sen. Prodejci, paní v kanceláři i manager byli naprosto v pohodě. Za mě Auto ESA Ostrava super!

    Odpovědět
  10. Lapiš26.6.2018

    Než jsem k nim jel, četl jsem si recenze a hodnocení většiny autobazarů v Ostravě a Auto ESA mi přišly jako jeden z nejlepších autobazarů. Koupil jsem u nich nakonec Ford C MAX, který cenově vyšel oproti jiným MPV v autobazaru docela slušně cenově. S autem jsem spokojený, najezdím každý den před 40 kilometrů do práce a o víkendech jezdíme na chatu, takže se auto téměř nezastaví. S bazarem jsem byl docela spokojený, prodejce se snažil a nebyl problém projet a prohlídnout víc aut.

    Odpovědět
  11. Jirka19.12.2018

    Koupil jsem v Ostravě v Esách starší Suzuki SX4, cenově super, výbava pro mě dostačující ale hlavně auto pravidelně servisované a udržované, nájezd 118 tisíc taky super. Docela spokojený.

    Odpovědět
  12. Dominika R.10.5.2020

    Skončila u nich na výkupu moje Audi A3. Z bazarů které platí peníze na ruku, mi nabídli nejvíc.

    Odpovědět

Napsat komentář

Scroll to top