17 Comments

  1. Jana6.10.2017

    Projeli jsme dvě auta, Octavii a Passata. Nakonec vyhrál Passat kterého nám doporučil známý automechanik a i prodejce. Udělali jsem výměnu filtrů, oleje a rozvody a auto už dva měsíce slouží. Autobazar moc hezký, pod střechou se přece jen vybírá lépe než na ulici.

    Odpovědět
  2. Cherry22.10.2017

    Parádní výběr aut a navíc pod střechou jak v autosalonu, ne zaprášený plácek jak je v Plzni zvykem. Mají docela dobré recenze, po novém roce budu vybírat auto, myslím že v Auto Esa něco najdu, cenově jsou docela v pohodě co jsem se u nich dívala.

    Odpovědět
  3. Patrik D29.10.2017

    Vybral jsem Octavii ll z roku 2009, která ale byla až v Ostravě. Vybrat jiné jsem se sice pokoušel přímo v Plzni, ale benzínových Octavii tam moc neměli. Nakonec mi manager nabídl že by mi auto převezli, ale trvalo by to pár dní, což mi zase až tolik nevadilo. Spočítali mi splátky na auto, nabídka byla stejná jako jsem dostal v bance, takže vše řešitelné přímo u nich. S autem spokojenost, výměna rozvodů pro můj klid, jinak podle autoservisu zatím bez nutných investic. Bazar v Plzni mají opravdu hezký, všechno pod střechou jak v autosalonu, auta čistá a oba dva prodejci i manager se kterými jsem jednal příjemní a ochotní. Pokud bude auto i dál dobře sloužit, nemám co vytknout.

    Odpovědět
  4. Zítek29.10.2017

    Moje zkušenost s tímto bazarem je pozitivní, koupil jsem Volkswagen Golf, starý dva roky.

    Odpovědět
  5. Denisa5.11.2017

    Moc hezký bazar u obchoďáku, prodejci příjemní, super výběr.

    Odpovědět
  6. Kopecký17.11.2017

    Spokojený s nákupem Škody Superb. Auto mi dovezli z Prahy za dva dny, prohlídka mechanikem, prověření původu a koupil jsem. Auto mám přes měsíc, naprostá spokojenost. Slušný autobazar, narozdíl od mnoha jiných v Plzni kde je to samá dovozovka bez historie.

    Odpovědět
  7. Karel. D.29.11.2017

    Nemůžu říct, že bych měl nějakou dobrou zkušenost s tímto bazarem, prostě autobazar.

    Odpovědět
  8. Pavel1.12.2017

    prodal jsem tu astru po mladej, pak jsem ji videl v nabidce na netu o 1/3 drazsi… omg

    Odpovědět
  9. Jirka11.1.2018

    V Esách v Plzni jsem koupil auto dva týdny po tom co tady autobazar otevřeli. Výběr aut mají fakt velký, neříkám že všechny auta jsou ve špičkovém stavu, ale ve srovnání s tím co tady nabízí jiné bazary jsou ESA daleko před nimi.

    Odpovědět
  10. Alexandra Vojtková14.1.2018

    Velmi vstřícní prodejci, široký výběr aut. Vybrala jsem Škodu Fabii, dvouleté auto se servisní knížkou a najeto pouze 37 tisíc kilometrů. S autem naprostá spokojenost, s autobazarem taktéž.

    Odpovědět
  11. Léňa26.1.2018

    Chodím sem pravidelně a čekám kdy se v nabídce objeví nějaký zajímavý Mini Cooper. Už mě tady znají, prodejci jsou super.

    Odpovědět
  12. Zed15.8.2018

    V Plzni největší výběr ze všech autobazarů co se výběru aut týče. Celá pobočka navíc krytá, jako autosalon. Byl jsme u nich i v Praze, ale tenhle jejich autobazar je asi nejlepší.

    Odpovědět
  13. Petřík11.12.2018

    Hezký autobazar na Borských Polích vedle OC Tesco. Koupil jsem tady Škodu Fabii za 79 tisíc korun. Auto vám v pohodě dají na zvedák, lze dohodnout prohlídka v servisu nebo vzít auto k automechanikovi. Služby které jinde nabíézí jen když zákazníka lákají jsou tady opravdu reálně nabízené. Palec nahoru, jeden ze slušných autobazarů.

    Odpovědět
  14. Žak M.9.3.2020

    Nejhezčí autobazar v Plzni, s konkurencí nesrovnatelné, zastřešený showroom, ochotní prodejci. Celkově nákup v klidu a pohodičce.

    Odpovědět
  15. Rostislav B.20.4.2020

    Jeden z nejhezčích autobazarů kde jsem za poslední dobu byl. Koupil jsem Octavii, protiúčtem jsem nechal Tourana 2005, zbytek na splátky. Prodejce ochotný, sice trošku čekání na schválení splátek, ale celkově jsem docela spokojený.

    Odpovědět
  16. Krňavek4.5.2020

    Z ESA mám Ford S-MAX, díval jsem se po nich docela dlouho, četl recenze ale docela problém sehnat nějaký slušný. Nakonec jsem jeden našel tady, jeden z mala v nabídce s původem v ČR. Jezdím s ním druhý měsíc, velká spokojenost, prostorné a praktické auto.

    Odpovědět
  17. Frame21.12.2020

    Dobrý den.
    Tak mám taky jednu a zřejmě poslední zkušenost s AUTO ESA. Máme dvě auta, jedno na ježdění do práce, nákupy a tak a druhé rodinné na výlety a jiné celorodinné přesuny. Rodinné jsme se rozhodli pořídit větší a po tříměsíčním odkládání jsem se rozhodl prodat původní. Vystavil jsem inzerát, dal tam pár fotek aute kolem dokola a pak sérii fotek, kde jsem se snažil zachytit všechny vady, které mne napadly. Byla neděle, odeslal jsem inzerát na Sauto a cca za hodinu mi volá na mobil neznámé číslo … Auto ESA. Prý že se jim můj inzerát líbil a auto by chtěli koupit. Já s úsměvem říkám, že to asi ne. Pán trvá na tom, že ne, že auto vypadá dobře, vyptává se, jestli je české, ověřuje, že je koupené nové atd. Jo cena dobrá, jen na to mrkneme na živo a takhle ho berem. Prodávám za 47.000 …podle mě to je dobrá cena, ale nevěřím, to nedává smysl, budete chtít tučnou marži, to se nepotáhnu zbytečně do Plzně za vámi. To bude jen půl dne v tahu … ne, toho se nebojte, já vám dám i Grant kartu na palivo, kdybychom se z nějakého důvodu nedoholi.
    Ráno, ač velmi nerad, vstanu, naložím do auta slíbené vybavení navíc – letní gumy, plecháče, disky, poskládám papíry a náhradní klíče pěkně do pouzdra. Volám na číslo v SMS, kterou mi po telefonu hned zaslali – k mému překvapení to zvedne ženský hlas … aha, takže to bylo zcela neosobní, nevadí. Sděluji svou obavu, že nechci zbytečně jet takovou dálku, 1,5h cesta … paní mě ubezpečí, že cena je pěkná, kilometry supr, to koupí … a že tam mám Grant kartu, to by mi jen tak nenabídli, to klapne. Nevěřím, ale tedy jedu. Dám tomu jendou šanci, abych viděl, jestli ty recenze na internetu nekecají. No – nekecají. Ještě mám dva další zmečkané hovory z jiných čísel, při čekání zavolám zpět …všechno Auto ESA …ještě přibude třetí. Přijedu k výkupu, zaklepu na kancelář, odevzdám velký techničák. Půlhodinku počkám a pán pak vyleze, auto nafotí ze všech stran, protůruje, odejde se poradit. Vráti se s tím, že jedna hadice u motoru je asi praskla, protože je od oleje a že to může být turbo a oprava by vyšla tak 5-7. No není moc, říkám si pro sebe, asi kecá, ale nechám ho … říkám: ok, to nemůžu potvrdit ani vyvrátit, jsem laik, auta mi nezajímají, ale nikdy s tím nebyl problém, od oleje to je asi roky, důvod nevím, nebudu to rozporovat. Pán přikývne a pokračuje: dali bychom vám za to 25.000kč. Usměju se, pokývu hlavou …přesně tuhle částku jsem čekal, znám z online recenzí. On: a co byste si představoval. Já: Tak prodávám za 47.000 a pozvali jste mě, že máte zájem a koupíte. Ujišťoval jsem se, jestli fakt, že chápu, že budete chtít marži a pár tisíc to asi nebude, byl jsem ujišten a pak dojedu a nabídete 25.000. Jsem ochoten to prodat, pro svůj komfort za 40.000 … vy máte na výměnu hadice, vyčištněí … On: ok, musím se poradit s vedoucím … za pár minut přichází, techničák v ruce – zavírám kapotu, nasedám – tak sbohem.
    Za mě stejně jak auta vykupují budou auta prodávat. Nejde o to, že chtějí vyšší marži, pochopím, že chtějí na autě mít nejméně 20tisíc třeba, ale aby mi ukecávali, že to koupí jak to je, pohoda, přijeďte, 3h na cestě nepřijdou v niveč … a pak mi vystřelí cca polovinu – to je prostě prasárna. Neosobní neférový moloch.

    Ale možná jednou za život se to zkusit dá, aby člověk věděl, že to tak fakt chodí 🙂 Asi lepší takováto zkušenost/ověření než si tam koupit nějaký střep za 400k a pak si trhat vlasy. Takhle jsem ztratil jen cca 4h času a 500kč za palivo.
    Za mě – nikdy více. Nedoporučuji.

    Odpovědět

Napsat komentář

Scroll to top