18 Comments

  1. Zdeněk9.10.2017

    O víkendu jsem byl v Auto Esa ve Štěrboholech. Protiúčtem jsem prodávali Škodu Octavii ll z roku 2004 a vzal jsem si Superba 2011. Na výkupu to je vždy smlouvání o ceně, ale to jsem čekal, protože jsem si četl recenze autobazarů a navíc jsem neprodával do bazaru první auto. Při prodeji vše v pohodě, i když bylo docela dost lidí, tak se nám prodejce celou dobu věnoval a asi jsme měli i štěstí, že auto které jsemsi vybrali na jejích webu nám vyhovovalo a nemuseli jsem vybírat jiné na místě. Nejhorší bylo asi čekání na smlouvy, výkupní a potom prodejní, čekárna narvaná takže jsem tam nakonec byli do půl sedmé. Auto vypadá moc dobře, příjemná změna ze starší Octavie do novějšího Superba. Celkový dojem docela pozitivní, nebýt toho čekání, asi jsem si vybrali ten nejhorší den kdy je nejvíc lidí.

    Odpovědět
  2. Z. Jan11.10.2017

    Poslední tři auta jsem kupoval v Auto Esa ve Štěrboholech. Při prvním nákupu jsme měli trošku obavy, četl jsem recenze autobazarů a hodnocení které na tento bazar psali jejich zákazníci. Auto je pro mě docela velká investice, takže jsem trval na prohlídce v nezávislém servisu, což tenkrát, cca před dvanácti lety bazary moc nenabízeli a když už tak jako placenou službu. Kupodivu ale s tím ve Štěrboholech neměli problém a koupil jsem šest let starý Opel Vectra. Další auto od nich byla skoro nová Astra a poslední auto které jsem v AutoEsa koupil je rok starý Volkswagen Passat. Z auty které jsem u nich koupil nikdy nebyl větší problém, takže je těžké hodnotit jak se chovají při reklamaci, ale při prodeji jsem měl vždy štěstí na slušné prodejce. Auta kupuji výhradně za hotové, sleva se dá usmlouvat, asi v závislosti na ceně auta, z posledního mi slevili 9 tisíc za online rezervaci. Ať si každý udělá obrázek sám, ale při prvním nákupu jsem recenze autobazaru taky hledal, takže za sebe můžu doporučit, v podstatě bez špatné zkušenosti s tímhle bazarem.

    Odpovědět
  3. Maškotová6.11.2017

    Před dvěmi měsíci jsem v AutoESA koupila Volkswagen Golf Plus na splátky. Potřebovala jsem vyměnit svůj starý Golf s benzínovým motorem 1,6 který mi už nevyhovoval kvůli spotřeby a potřebovala jsem auto s větším kufrem. Svoje staré auto jsem dala do výkupu a vybrala jsem nové, doplatek jsem musela řešit na splátky. Ocenění na výkupu bylo zhruba takové jak jsem čekala, ale stačilo to na akontaci na nové. Výkup starého, výběr nového auta + vyřízení splátek netrvalo víc než čtyři hodiny. Auto zatím v pořádku, bez investic.

    Odpovědět
  4. Fučík11.11.2017

    Nejrychlejší vyřízení výkupu ze všech autobazarů kde jsem byl. Prodával jsem na inzerát Škodu Octavii ll z roku 2007 na inzerát za 85 000,- Druhý den se mi ozvali z AAA Auto a z Auto ESA. Přednost Auto ESA jsem dal proto, že s autobazarem AAA Auto jsem už zkušenost měl a to poměrně negativní. Po telefonu mi sice cenu nepotvrdili, ale to jsme ani nečekal když auto neviděli. Ze zkušenosti v autobazarech vím, že je to vždycky o smlouvání o ceně, takže pro mě bylo příjemné překvapení, když mi opravdu zaplatili cenu kterou jsem chtěl. Tento autobazar opravu na výkup auta mohu doporučit,

    Odpovědět
  5. Milda4.12.2017

    Tento autobazar opravu nemohu doporučit, inzerované auto nebylo na pobočce a přitom mi po telefonu řekli, že ho mají a o tom co mi řekli za cenu za výkup mé octavie raději ani nebudu psát.

    Odpovědět
  6. Hnilica4.12.2017

    Mohu potvrdit že výměna auta do deseti dnů v Auto ESA opravdu funguje. Bohužel jsme si až za dva dny uvědomili že auto které jsme u nich pořídili, je pro nás příliš velké a i spotřeba byla vyšší než u našeho předchozího auta. Po telefonické domluvě jsme přijeli na bazar kde jsme vybrali menší a hlavně úspornější auto. Papírování proběhlo naprosto v pohodě obávali jsme se aby v tom nebyl nějaký zádrhel nebo další poplatky, ale vše proběhlo naprosto korektně.

    Odpovědět
  7. Pavla Lišková9.1.2018

    Před dvěmi lety jsem v Auto ESA ve Štěrboholech kupovala starší VW Golf a teď od nich mám Volkswagen Touran. První auto bylo naprosto bezproblémové a nechala jsem ho u nich teď při nákupu Tourana na protiúčet.

    Odpovědět
  8. Daniel Štěpánek8.2.2018

    Byl jsem v Auto ESA poprvé, sháněli jsme druhé auto do rodiny a padl nám do oka Ford C Max. S akontací 40 tisíc, jsme se dostali na velmi slušnou splátku. Auto jsme nechali před koupí překontrolovat přímo ve Ford servisu. Doporučená výměna náplní, jinak velmi slušný stav. Za celou dobu kterou jsme v Auto ESA strávili, nebylo co vytknout, prodejce i slečna v kanceláři byli ochotní a dostali jsme slevu 6000 korun, není to moc, ale nám šlo primárně o to koupit slušné auto. Kdyby nám nepadl do oka C Max, asi by nebyl problém vybrat i jiné MPV, kterých tam mají poměrně dost.

    Odpovědět
  9. Šotková29.4.2018

    V sobotu jsme u nich koupili s manželem Dacia Duster. Dva roky staré auto za rozumné peníze. Splátky do tří tisíc tak jak jsme chtěli a na protiůčet od nás koupili Škodu Octavii. Všechen personál autobazarů Auto ESA mohu pochválit, slušnost, ochota a zájem o zákazníka i když měli docela plno.

    Odpovědět
  10. Dalibor Kotyra20.5.2018

    Ve dvou bazarech jsem s prodejem svojí KIA Ceed nepochodil, všude nabízí místo výkupu jen komisi, nebo výkup, ale za neakceptovatelnou cenu. V Auto ESA jsem měl peníze za pár hodin vyplacené hotově, bez nějakého delšího smlouvání.

    Odpovědět
  11. Jack17.6.2018

    Příjemný prodejce se kterým jsme vybrali naše první auto. VW Golf 2008 v naprosto fantastickém stavu, navíc v černé bavě což jsme s přítelkyní preferovali. Jezdíme něco přes měsíc, auto zatím úplně super.

    Odpovědět
  12. Kojan25.6.2018

    Já u nich nekupuji, protože mám super nabídku na nová auta, ale už jsem u nich auto čtyřikrát prodával. Obecně oproti malým autobazarům, jsou mnohem lepší, dokážou zaplatit auto v ten samý den v hotovosti a necpou vám komisi jako autobazary co nemají dost hotovosti aby auto rovnou vyplatili. Smlouvání o ceně je v mezích normy, za slušné auto jsou schopni slušně zaplatit. Ze zkušenosti vím, že ideál je tam nejezdit ve špičce, takže žádný víkend ani po čtvrté odpoledne, to je tam narváno na výkupu a počkáte si, ideál je ve všední den dopoledne, vyřízeno ani né za dvě hodiny. Prodal jsem k nim tři Octavie a naposledy v květnu Passata.

    Odpovědět
  13. David4.9.2018

    O víkendu jsem v Esách v Praze kupoval Volkswagen Touran. Projel jsem tři autobazary ale vždy nákup na něčem ztroskotal. Vybrané auto v Auto ESA ve Štěrboholech bylo sice nejdražší, ale jedniné v dobrém stavu. Splátky vyřízené do dvou hodin bez akontace.

    Odpovědět
  14. Dvořáček3.2.2019

    Na výběr nejlepší autobazar v okolí. Mám z Auto ESA Volkswagen Sharan, už druhé auto z tohoto autobazaru.

    Odpovědět
  15. Mráček10.3.2019

    Včera jsem v Auto Esa ve Štěrboholech kupoval Ford Mondeo 2015. Auto koupené v ČR, po prvním majiteli, moc hezké. Objel jsem několik bazarů, téměř všude ale auta převážně z dovozu. Pochválil bych prodejce, i když bylo na bazaru poměrně dost lidí, tak se mi věnoval naprosto příkladně. Vše vyřízeno v naprosté pohodě.

    Odpovědět
  16. Staňek20.3.2019

    Na výkupu je to o smlouvání o ceně jako v každém bazaru, ale pokud je auto slušné a mají o něho zájem, tak se domluvit dá. Cena kompromis, ale auto vykoupili hned a peníze vyplácí na ruku.

    Odpovědět
  17. Jurkovičová15.4.2019

    Z autobazaru Auto Esa máme Ford S-MAX, brali jsme ho před necelým rokem na splátky. Zatím nás nikde nenechalo, splátky něco přes čtyři tisíce.

    Odpovědět
  18. Dan. G.21.5.2019

    nedoporučuji, auto si řádně prověřte, oni ani neví v jakém stavu ty jejich auta prodávají!

    Odpovědět

Napsat komentář

Scroll to top