31 Comments

Recenze nejsou ověřené
Recenze neověřujeme, ale kontrolujeme a odstraňujeme podvodný obsah, pokud je identifikován.

  1. Erik19.11.2017

    Musím velice pochválit jednání a znalost v oboru prodavačů, kteří si ze vším okamžitě ví rady a pomohou vybrat auto 🙂

    Odpovědět
  2. Patricie20.11.2017

    Také jsem byla moc spokojená, když jsem přišla do AAA v Brně, tak jsem vůbec nevěděla co si vybírat a prodavač se mě poptal, kolik do toho chci dát, na co chci auto využívat a jak velké auto si představuji a pomohl mi s výběrem

    Odpovědět
  3. Josef1.12.2017

    Když jsem to počítal, tak auto z většího bazaru vychází pořád líp, než auto z dovozu a to složité papírování…. mám auto z AAA a jsem spokojen

    Odpovědět
  4. René3.12.2017

    To je pravda dovozové auto už se dávno nevyplatí, já mám z AAA doma dvě auta a obě jezdí spolehlivě

    Odpovědět
  5. Jindra4.12.2017

    Pro ty co nemají na nové auto je AAA dobrá volba, vždy je lepší kupovat ojeté auto od velké společnosti, než od někoho na inzerát

    Odpovědět
  6. Jarek10.12.2017

    Také už jsem tam byl kupovat auto, je tam dost velký výběr, takže když člověk nemá představu o konkrétním autě co hledá, tak tam může vybírat celý den

    Odpovědět
  7. Filip Šašek12.12.2017

    Líbí s mi, že můžete auto vrátit, dkyž se druhý den rozhodnete, že si můžu vzít s sebou mechanika, je vidět, že nemají co skrývat

    Odpovědět
  8. Jindra12.12.2017

    Za mě áčka dobrá volba. Mají široký výběr aut, takže si myslím, že si vybere každý i ty náročnější. Auta v pěkném stavu a za super ceny.

    Odpovědět
  9. Jirka K.7.2.2018

    V pardubicích celkem velký autobazar, nechali mě fabii projet, abych si jí vyzkoušel, příjemné vystupovací prodejců také super

    Odpovědět
  10. Lvcas2.6.2018

    Přes leasing trojková oktávka, trvalo to asi dva dny to vyřízení, ale auto šlape bez problémů, což je to hlavní.

    Odpovědět
  11. Karla Mrázková30.7.2018

    Byla jsem velmi spokojená s jednáním personálu opravdu vždy jsem potřebovala pomohli, poradili a měli trpělivost s nerozhodným člověkem. Moc děkuji za pomoc a mohu vřele doporuřit.

    Odpovědět
  12. Luděk Pavelka12.11.2018

    Vše bez problému, výběr aut velký, žádný problém se zkušební jízdou ani prohlídkou vozu mým mechanikem. Domluva s personálem na jedničku.

    Odpovědět
  13. Aleš B14.2.2019

    Nejdražší autobazar v Pardubicích, kdyby kvalita odpovídala ceně tak neřeknu nic, ale auto které jsem si nechal předvést bylo opravdu děs. Kecy prodejce v podstatě o smíchu, jako automechanikovi mi příjde profesionalita firmy naprosto neuvěřitelná. Buď prodejce autům nerozumí, nebo záměrně neříkají pravdu. NAPROSTO NEDOPORUČUJI

    Odpovědět
  14. Ondra24.2.2019

    Dopředu jsem si zjišťoval na co si dát pozor u konkrétního auta při koupi a na to jsem si pak při zkušební jízdě i při prohlídce auta dával pozor a nejspíš se to vyplatilo, auto slouží už půl roku.

    Odpovědět
  15. Stanislav26.2.2019

    Jedna velká katastrofa, prodejce vám lže do očí o stavu auta!!! I vhledem k ostatním recenzím na AAA Auto Pardubice doporučuji se tomuto autobazaru vyhnout.

    Odpovědět
  16. Leoš795.3.2019

    Až na problém s osvětlením palubní desky jsem nic nenašel. Kamarád je autoelektrikář, takže mi to za rozumnou cenu opravil. Nevim jak bych uspěl v áčkách, ale auto jezdí dobře, je vybavené nadstandardně a cena nebyla tak přemrštěná. Byla to moje první koupě v Pardubicích.

    Odpovědět
  17. Otakar20.3.2019

    Ford Focus zakoupený před měsícem jezdí bez problémů. Popis vozidla seděl. Cena byla přijatelná. Papírování je v áčkách bohužel na trochu déle, takže je potřeba se na to trochu připravit.

    Odpovědět
  18. Vejdovský16.4.2019

    Kdybych sebou neměl automechanika, asi bych si tady i vybral, naštěstí jsem ho ale měl. Dvě auta která připadala v úvahu byla sice navenek poměrně zachovalá, ale technický stav katastrofální, navíc ani jedno z aut nemělo servisní knížku i když jí na jejich webu uváděli že jí má. O závadách které můj mechanik našel samozřejmě nepadlo ani slovo, naopak je spousta keců jak je auto v dobrém stavu. K zamyšelní tento autobazar.

    Odpovědět
  19. Lenča16.4.2019

    Se zakoupeným Renaultem Clio jsem spokojená. V Pardubicích jsem ho kupovala asi před třemi měsíci a v servisu stav auta chválili. Jen bych příště šla asi do něčeho většího.

    Odpovědět
  20. René3.5.2019

    Dvakrát jsem k nim jel zbytečně, protože auto které jsem si rezervoval prý prodali. Žádná omluva, kompenzace času a přijeté nafty, jen si mě prodejci předhazovali jak horký brambor a manager prý nemá čas. Naprosto neprofesionální jednání hraničící s podvodem.

    Odpovědět
  21. Matyáš4.5.2019

    Vybrali jsme si Renaulta Megane, stáří vozu 4 roky, cena vzhledem k výbavě šla. Máme ho zatím necelý měsíc, zatím spokojenost.

    Odpovědět
  22. Robert24.6.2019

    S Fábií v kombi s lepší výbavou jsme plně spokojeni. Auto splnilo naše požadavky a cenově bylo velmi dostupné.

    Odpovědět
  23. Josef W.11.7.2019

    Ikdyž na auta dávají záruku, vzal jsem si automechanika k ruce, abych měl větší jistotu. Auto mám něco přes dva měsíce a zatím v pohodě, žádný problém se neobjevil.

    Odpovědět
  24. 8.8.2019

    Téměř před měsícem jsme koupili Octavii v AAA Pardubice. Nechci psát o technickém stavu ,ale o nečekaných jiných problémech. Auto bylo zaplaceno převodem z účtu v plné výši ihned,po připsání částky na jejich účet jsme s autem odjeli. „Papíry“ k vozu prijdou poštou dle jejich sdeleni. Dodnes nic nepřišlo,každodenní telefonaty na centrálu končí tím,že požadavek byl předán interní poštou k vyřízení a určitě se nám příslušný zodpovědný člověk ozve,proč neodešly příslušné dokumenty. Samozřejmě se nikdo neozval,auto není prihlasene a dnešní telefonát dokonce již s přáním hezkého dne ukončila sama paní operátorka,protože se s námi již nehodlá bavit. Co nám zbývá? Zrejme musíme kontaktovat právníka. Na vše mají lidi,“super organizace“ prodeje, ale nelze se nikam dovolat- jen základní operator s naučenými frazemi a nezájem firmy cokoliv řešit……

    Odpovědět
  25. Ondra17.8.2019

    My jsme dostali papíry do druhého týdne, taky jsme na ně chvilu čekali a snažili se to urgovat. Kamarád si tam také kupoval auto a papíry měl o dost dřív. Nejspíš se tyto prodlevy při tom množství prodaných aut stávají. Nicméně s autem jsme spokojeni, kupovali jsme ho téměř nové.

    Odpovědět

Napsat komentář

Scroll to top